Theo Wijsman

MG Specials

MGF GEBROKEN KABEL KOFFERKLEP

Het probleem bij een gebroken kabel is de  slechte bereikbaarheid om de klep te ontgrendelen.

 De auto op de brug zetten, de voorbumper zoveel mogelijk losmaken zodat hij een beetje kan kantelen en met een korte kruisschroevendraaier de bovenste rooster los schroeven waarna bij het verwijderen van het rooster bij de slotplaat kan om de klep te ontgrendelen.

Nu heb ik een kleine modificatie bedacht door : de voorbumper te verwijderen, slotplaat demonteren en een klein sleufje inslijpen, stukje koperdraad aan de binnenzijde van de hendel vastbinden. Slot terug monteren en de koperdraad om de verticale balk vastzetten.

Mocht de kabel breken, auto op de brug en met de hand de koperen draad losmaken en door de gril steken en de kap kan men ontgrendelen.

Dit scheelt toch 1 a 1.5 uur werk.

 

KOFFERBAK DICHT, SLEUTELS ERIN?

U zult niet de eerste zijn die dit overkomt. Om de kofferbak dan te openen bent u genoodzaakt het achterlicht kapot te slaan om bij de sleutels te komen.

Hiervoor heb ik de oplossing door een electische opener in uw MG te monteren. Met 1 druk op de knop gaat de kofferbak open en nooit geen paniek.

Dit alles volledig gemonteerd voor een zeer scherpe prijs!

 

OPHOGEN MG-F 

Als de MG te laag is heb ik de mogelijk deze voor u op te hogen terug naar de fabriekshoogte.

Voor U en de MG prettiger als hij op de goede hoogte is, denk hierbij aan de drempels, die we steeds vaker tegen komen. Door hydrolastic vloeistof bij te pompen zetten we u auto snel weer op de goede hoogte voor een comfortabele rit in uw MG.